Meteen naar de inhoud

Banken

Door de Stichting Clemenspark is gekozen voor noten- en fruitbomen. De boomgaard bestaat uit traditionele fruitrassen, maar ook soorten uit warmere streken, die goed gedijen in de drogere en warmere zomers, die we de laatste jaren kennen.

De volgende banken kunnen worden geadopteerd:

  • Parkbank St. Louis – Eiken
  • Picknicktafel Utah – Douglas 
  • Picknicktafel Kansas City – Eiken
  • Gardelux Ikaros bank, medium
  • Gardelux Poseidon, dubbele bank
  • Gardelux, Arcas, vrijstaande bankPicknicktafels en banken. Adoptie 10 jaar.

NaamMateriaalAfbeeldingBeschrijvingPrijs
Parkbank St. Louis EikenParkbank St. Louis - EikenParkbank St. Louis is ontwikkeld in samenwerking met de boswachterij. Een groot succes!
De bank is gemaakt van Eikenhout en heeft een natuurlijke uitstraling. U heeft hier het hele jaar plezier van. Deze houten parkbank is gemaakt in de vorm van een boom. Dit maakt deze robuuste parkbank uniek in zijn soort. De twee ingraafpoten zijn van Robinia hout.
675,-
Picknicktafel Utah DouglasPicknicktafel Utah - DouglasRolstoeltafel Utah heeft een lengte van 400 cm, de tafel is een visitekaartje voor in de openbare ruimte. De tafel is gemaakt van sterk en robuust Douglas hout en is geschikt voor 12 tot 16 personen. De Picknicktafel heeft een ruime instap en biedt voor iedereen een zitplaats. De tafel is gelegen in de levensbongerd tussen de hoogstam en halfstam fruitbomen en zal op zonnige dagen zorgdragen voor een heerlijke schaduw. 
De lengte van de picknicktafel is 400 centimeter. 
1350,-
Picknicktafel Kansas City EikenPicknicktafel Kansas City - EikenPicknicktafel Kansas City 400 is een sterke Eikenhout Picknicktafel.
In het park worden 2 picknicktafels Douglas Utah geplaatst.
Picknicktafel Kansas City – Lev 1 is gelegen aan de fietsroute met een prachtig uitzicht naar het gehele park.
Picknicktafel Kansas City – Lev 2 is gelegen in de levensbongerd tussen de hoogstam en halfstam fruitbomen en zal op zonnige dagen zorgdragen voor een heerlijke schaduw. 
De lengte van de picknicktafel is 400 centimeter. 
De poten van Picknicktafel Kansas City zijn gemaakt van Kastanje palen en deze zijn rond geschild. Het is een ruime Picknicktafel voor 12 tot 16 personen.
1350,-
Gardelux Ikaros bank (medium)Recyclebaar aluminiumGardelux Ikaros bank, mediumParkbank Ikaros is een moderne, strakke tuinbank volledig gemaakt van recyclebaar aluminium.  
Een heerlijke bank om weg te dromen in de mooie omgeving welke het Clemenspark biedt aan elke toeschouwer.Indien gewenst kan de bank worden voorzien van een spreuk of naam, welke bij de adoptant past (maximaal 25 leestekens).
1250,-
Gardelux, Arcas
(vrijstaand)
Recyclebaar aluminium  Gardelux, Arcas, vrijstaande bankParkbank Arcas is een model zonder rugleuning in hoekvorm en is hiermee ideaal voor pleinen en parken. De strakke planken van de Arcas bank gecombineerd met verfraaide organisch gevormde poten maakt dit model zowel praktisch als fraai om te zien. 
Vanaf deze banken kunt u genieten van enerzijds de boomgaard en anderzijds de moestuin met de bessenstruiken welke wordt onderhouden door de werkgroep Ecologie. Kortom een mooie rustplaats in het centrum van het park.
1550,-
Gardelux Poseidon, (dubbele bank)Recyclebaar aluminiumGardelux Poseidon, dubbele bankDubbele tuinbank, kleur klassiek groen. Afmetingen 180x123x45. 
De bank is gelegen op een plateau in het park met zicht over het gehele park en op het Clemensdomein. Deze bank is de verbinding tussen het Clemenspark en het Clemensdomein met het prachtige Clemenskerkje. Genieten van de meest spirituele plek van Nederland in combinatie met het prachtige uitzicht is hier mogelijk
3200,-